fbpx

KAYs globetrotter menu

Marokko - 6.-7. & 13.-14. januar

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Baghrir
Pandekage med honning-paprikasmør og saltede granola
Khrechel Shrimp Roll
Krydret reje med appelsinmarmelade og løg i en marokkansk bolle
Fried Sardines
Sardinier med chermoula, salat og abrikoser
Lamb and Chicken Skewers
Braiseret lam og kyllingspyd med taktouka og krydret linsepuree 
Sfenj
Mandeldonut med appelsinblomstcreme og kandiseret appelsin
 
A la carte  
Fried Sardines
Sardinier med chermoula, salat og abrikoser
95,-
Lamb and Chicken Skewers
Braiseret lam og kyllingspyd med taktouka og krydret linsepuree 
165,-
Sfenj
Mandeldonut med appelsinblomstcreme og kandiseret appelsin
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren

Georgien - 20.-21. & 27.-28. januar

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Pkhali and Flat Bread
Variationer af georgisk grøntsagspate med grillet brød
Khinkali Dumplings
Serveret med kylling og gulerodsfyld og koriander bouillon 
Babrijani
Aubergine med valnødde og hvidløgspure med granatæble
Kharcho and Refried Beans
braiseret okse med krydderier og persillesauce og refried bønnersalat
Medok
Valnøddekage med honningcreme, stegt valnødder og glace
 
A la carte  
Babrijani
Aubergine med valnødde og hvidløgspure med granatæble
95,-
Kharcho and Refried Beans
braiseret okse med krydderier og persillesauce og refried bønnersalat
165,-
Medok
Valnøddekage med honningcreme, stegt valnødder og glace
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren

Romance Around the World - 3.-4. & 10.-11. februar

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Oyster tart
Røget østers med sherry, løg og kørvel
Burning Love
Konfiterede kartofler med syltede rødbede, spæk og løg
Almond Bottoni
Mandel og Nduja fyldt pasta med grøntsagsbouillon og syltede mandler
Beef Short Ribs
Serveret med litchi-kaffe glace, stegte figner og løg
Black Forest Cake
Chokoladekage med kirsebærcreme og brændte kirsebær
 
A la carte  
Almond Bottoni
Mandel og Nduja fyldt pasta med grøntsagsbouillon og syltede mandler
95,-
Beef Short Ribs
Serveret med litchi-kaffe glace, stegte figner og løg
165,-
Black Forest Cake
Chokoladekage med kirsebærcreme og brændte kirsebær
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren

Thailand - 17.-18. & 24.-25. februar

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Moo Satay
Kokosmarineret svinespyd med peanutsauce
Tofu Bao Buns
Ingefærglaseret tofu med syltede løg, agurk og hvidløgs-chilisauce
Tom Yum Goom
Sur-sød-suppe med rejer og brøndkarse
Gad Pai Med Ma Muang
Kokoskarrykylling med papayasalat og vegetar forårsrulle
Steamed Banana Cake
Dampet banankage med banancreme og flamberet banan
 
A la carte  
Tom Yum Goom
Sur-sød-suppe med rejer og brøndkarse
95,-
Gad Pai Med Ma Muang
Kokoskarrykylling med papayasalat og vegetar forårsrulle
165,-
Steamed Banana Cake
Dampet banankage med banancreme og flamberet banan
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren

Peru - 3.-4. & 10.-11. marts

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Potato Churros
Toppet med stærk friskost
Anticucho De Corazón
Oksehjertespyd med brændt misosauce
Polpo Ceviche
Blæksprutte med ristet hvidløg, Leche de Tigre, syltede kartofler og forårsløg
Yuca con Pato
Konfiteret and med stegt yuca terrine og ajo-pato-creme
Picarones
Sweet potato donut med panela-misoglace og limecreme
 
A la carte  
Polpo Ceviche
Blæksprutte med ristet hvidløg, Leche de Tigre, syltede kartofler og forårsløg
95,-
Yuca con Pato
Konfiteret and med stegt yuca terrine og ajo-pato-creme
165,-
Picarones
Sweet potato donut med panela-misoglace og limecreme
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren

St. Patrick's Day - 16.-17. marts

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Drisheen
Blodpølse på Irisk soda bread
Irish Ale Soup
Serveret med bacon, irsk cheddar og forårsløg
Dublin Hand Pie
Fyldt med Guinness-glaseret svampe og frisk salat
Corned Beef
Serveret med en kartoffel rosti, stegte spidskål og æble-beurre blanc
Bailey’s Pudding
Chokoladekage med Baileys creme og malt crumble
 
A la carte  
Dublin Hand Pie
Fyldt med Guinness-glaseret svampe og frisk salat
95,-
Corned Beef
Serveret med en kartoffel rosti, stegte spidskål og æble-beurre blanc
165,-
Bailey’s Pudding
Chokoladekage med Baileys creme og malt crumble
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren

Baskerlandet - 24.-25. marts og 31.-1. april

KAYs FEM SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Snacks med bobler 125,-
5-retters – pr. person 425,-
Pintxos
Toppet med fois gras andelevermousse
Setas a la Plancha
Grillet kejserhatte med pinjekerner-svampe duxelle og sauteret spinat
Stuffed Crab
Serveret med æble-timian blanquet og brøndkarse
Bacalau al Pil Pil
Saltet torsk med hvidløg-mandelsauce, kartofler og pimientos
Basque Cheesecake
med sur-kirsebærsauce og brændte kirsebær
 
A la carte  
Stuffed Crab
Serveret med æble-timian blanquet og brøndkarse
95,-
Bacalau al Pil Pil
Saltet torsk med hvidløg-mandelsauce, kartofler og pimientos
165,-
Basque Cheesecake
med sur-kirsebærsauce og brændte kirsebær
95,-
 

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren